Aanleg en onderhoud bedrijven
Het effect van groen

Planten bevorderen de arbeidsproductiviteit. Planten hebben een positief effect op de kwaliteit van de werkruimte en het welbevinden van het personeel, wat bijdraagt aan efficiënter werken en minder gezondheidsklachten.

 Toegevoegde waarde

Waar mensen wonen of werken zijn planten onmisbaar; planten zijn belangrijke sfeermakers, verdampen vocht en leveren zuurstof. Planten doorbreken strakke lijnen van het interieur en maken het visueel aantrekkelijk. Een entree wordt extra gezellig en gastvrij. 'Groen binnenleven' zorgt voor een eigen uitstraling en is de toegevoegde waarde op de woon- en werkplek.

 Smaakvolle combinaties

Intratuin Koudekerke is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van interieurbeplanting; smaakvolle plantencombinaties afgestemd op uw werkomgeving, complete binnentuinen, eventueel gecombineerd met water. Voor ieder interieur, project en locatie draagt Intratuin Koudekerke ideeën aan, om te komen tot een optimale samenhang tussen natuurlijke elementen en interieur.

We bieden een breed assortiment aan bakken in kunststof, hout, metaal of keramiek - in een reeks van kleurschakeringen - om de planten geheel tot hun recht te laten komen.

Onderhoud

Het onderhoud verzorgen we graag voor u. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak we langskomen en welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Door deze zorg uit handen te geven, heeft u de garantie dat uw omgeving permanent een representatieve uitstraling heeft.


Intratuin Koudekerke


Bezoekadres: Galgeweg 5

4371 RG  Koudekerke


Postadres:Tel.: 0118-551623Fax:E-mail: info@koudekerke.intratuin.nlWebsite: www.intratuin.nl

Bezig met laden...