Home Historie Plantenmuur Deelnemers Contact
Haal de natuur in uw kantoor!
De Plantenmuur is een trendy verticale tuin die een bijdrage levert aan een gezond en natuurlijk binnenklimaat in kantoren. De planten in de Plantenmuur zorgen voor
geluidsabsorptie en verbeteren de akoestiek in uw werkruimte.
De Plantenmuur is uitermate geschikt als wanddecoratie.
Met het oog op de ontwikkelingen van “Het Nieuwe Werken”, flexwerken en kantoortuinen worden aan de inrichting van kantoren steeds hogere eisen gesteld. Het dient de productiviteit en creativiteit te verhogen en het moet een plek zijn waar mensen graag komen en werken.
Speciaal hiervoor is de dubbelzijdige Plantenmuur ontwikkeld.
Productinformatie:
De Plantenmuur heeft een “groene” sfeervolle uitstraling. De wand is gevuld met 80 luchtzuiverende planten, verdeeld in soorten, welke u kunt samenstellen uit een breed assortiment. De afmeting van de Plantenmuur is 200 cm. hoog, 125 cm. breed en 30 cm. diep.
De Plantenmuur is gemaakt van aluminium. Standaard geleverd in de kleur wit en ook verkrijgbaar in andere kleuren. De Plantenmuur krijgt automatisch water, het enige wat u hoeft
te doen is het bijvullen van het ingebouwde waterreservoir zodra de watermeter dit aangeeft.
Wij bieden u de mogelijkheid het volledige onderhoud uit handen te geven door een contract af te sluiten met één van onze interieurverzorgers, die maandelijks uw Plantenmuur verzorgt.
Voor u is het vooral genieten van de decoratieve uitstraling van de Plantenmuur.

     Lees meer